Színház-ügy

Ha először jársz a blogon és szeretnél többet megtudni róla, akkor 'a blogról' címkére kattintva megtalálsz minden fontos információt!

A legutolsó bejegyzések

Címkék

Videó ajánló

magyar kártya - árvízelhárítás

A legutolsó kommentek

  • _benito: most már úgy néz ki, clkép is lesz belőle. nagyon fasza, gratul hozzá és köszi még egyszer. (2009.04.01. 16:42) Vivi megoldása magyar kártyára
  • kulturpart: Sziasztok! A kulturpart-on jelenne meg egy reflex a MÜPA-béli előadásról. Tudnátok képet küldeni,... (2009.02.04. 22:24) FÁJ-fotókkal!
  • Najmányi László: Én is furcsállottam, hogy az előadásunkra www.freewebs.com/wordcitizen21/ - két oktató kivételéve... (2008.08.10. 16:37) Kaposvári határátkelő - kiállítás színház
  • kpalkó: Újabb kritika az interneten. Egy kicsivel komolyabb hangvételű, mint az előző. www.revizoronline.... (2008.06.25. 17:08) Határátkelés a Poszton
  • drumlin: sziasztok, OFF: egy kis reklám a szinhaz.blog.hu -nak, gyertek, nézzétek meg! Üdv mindenkinek (2008.05.22. 20:20) POSZT 2008
  • Aczupi: Engem érdekel, szívesen írok hosszabban is, de jelmez- és viselettörténet órán vagyok. cZ.d. (2008.05.14. 12:31) Nyári workshop

HTML

Évzáró lesz vasárnap!

2007.08.31. 03:28 | varadyzsuzsi | 7 komment

Blogtársak!

A csütörtök esti első szeánsz jó hangulatban és eredményesen telt. Erről és közös ötleteinkről, terveinkről, kérdéseinkről, blabla, részletes beszámolót ír majd holnap Egri Bálint. Addig is a legfontosabbakról:

Most vasárnapra tervezünk egy közös akciót. Az általános és középiskolákban vasárnap illetve hétfőn évnyitó van és kezdődik a tanítás. Arra jutottunk, hogy szép gesztus lenne rögtön az évnyitó után tartani egy évzárót is az egyik iskola közelében. (Felkutatás alatt, hogy melyik gimi tartja vasárnap, az egyházi iskolák a sanszosak, tehát talán a Szent Margit - akkor a Móricz Zsigmond körtéren jelenünk, vagy a Piaristák, akkor a Mikszáth téren. De ez még alakul. ) Az akció tehát egy évzáró, amelynek összes szereplője mi leszünk, illetve a járókelők, arra sétáló ünneplős diákok és tanárok és egyebek is részévé válhatnak. (Például jutalomkönyvet fognak kapni. ) Nem megyünk be az iskola területére, hogy ne botránkoztassunk meg senkit, ez egy open évzáró. Az nézi, annyi ideig, amíg kedve van. Ami már látszik és amikre már jelentkeztek vállalkozó kedvűek közülünk: lesz igazgatói beszéd, a harmadévesek búcsúztató beszéde a végzősöknek, búcsúzó végzős, iskolakórus, a suli jazzbalett válogatottjának bemutatója, a gazdasági igazgató éves összefoglalója, jutalomkönyvosztás, himnusz, tanárok dala az elmúlt évről és a közelgő nyárról, két szavalat, ballagó diákság... biztos kihagytam még dolgokat.

A lényeg, hogy jöjjön mindenki, akinek kedve van. Az akció kb. vasárnap 12:30 tól lesz, kb. fél óra, de ezt csak hasra ütve mondom, fogalmam sincs. Az előzetes találkozó fél 11kor lesz, még nincs helyszín, majd megjelenik a blogon. Ha valaki sosincs internetközelben, telefonon keressen meg valakit, akinél érdeklődhet, mint a Kiskeddet az Emil és a detektívekben. További műsorszámokat, ötleteket várunk, minden jöhet - írjatok terveket a blogra, szervezkedjetek, rendeljetek társakat, ha segítség kell. Tehát mondjuk XY megírja, hogy jönne és videózós anyuka akar lenni, de szeretne maga mellé egy nagymamát is. Szerepnek megfelelő öltözék - diák, szülő, tanár, egyéb - ünneplő. Az se baj, ha valakinek még nincs konkrét ötlete, csak jönne, a kórusba pl. tuti kell ember és még sok fog adódni közben is.

Ha jössz, hozz magaddal tarisznyát, bizonyítványt, olyan könyvet otthonról, ami már nem kell és elajándékozható és bármit, bármit, ami kapcsolódhat az évzáróhoz. TErvezünk pl. asztalt terítővel és giccses vázával - egyáltalán nem világos még, hogy kitől, hogyan, kik juttatják el hova ( a többi tiszta).

Ha plusz energiákkal már pénteken vagy szombaton is lenne erre akár csak fél órád, akkor krétával nagy betűkkel írd fel bárhova az utcán, hogy KÁCIÓ! (pénteken) illetve AKÁCIÓ! (szombaton)

Ha tudod, nézd a blogot péntek este és szombat délután, addigra valószínűleg már sok minden kirajzolódik. A további pontosítás már a helyszínen lesz, vasárnap fél 11-től.

Egyelőre ennyi.

Címkék: akciók

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhazugy.blog.hu/api/trackback/id/tr27153503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovács dani 2007.08.31. 16:23:28

sziasztok,
Fancsikai Peti fog ide írni a Dilemmáról, én már megtettem az e-mail-listán. Aki érintett, azt kérem, minél hamarabb olvassa el és reagáljon, mert mindjárt évzáró van. kösz
K D

varadyzsuzsi 2007.08.31. 16:35:55

Részemről hétfő délután oké - ha vagyunk elegen. v. zs.

Tarr Feri 2007.08.31. 17:54:41

A harmadikosok bezséde nem ballagáskor szokott lenni? Csak legalábbis nekünk akkor volt. Nehogy ezzel bukjon le a dolog, hogy ez nem is egy igazi évzáró

nyulassy attila 2007.09.01. 10:50:05

Feri észrevétele jogos. Évzárón - mármint az iskolának szervezett évzárón - nem szoktak a 4.esekkel foglalkozni - ha jól emlékszem. Ők kapnak a ballagásukon egy búcsút és kész.
Kamera akkor kell? Csak hogy akkor vigyem, mert fölöslegesen nem sétáltatom. És ezzel a lendülettel szívesen vállalok egy kamerázó szülőt. De ha valaki nagyon szeretné akkor csatlakozom az ilyen kórusos eseményekhez.
Azért is jobb a hétfő, mert a vasárnapot túl korainak tartottam. Szerintem nem baj ez a csúszás, és legalább biztosan lesz évnyitó.

Egger 2007.09.01. 18:25:25

Sok helyütt egyfüst alatt tudják le a ballagást és az évzárót, szóval szerintem nem para, a gazdasági igazgató például megmagyarázhatja ezt hivatkozva a szűkös költségvetésre.

nyulassy attila 2007.09.02. 23:29:28

elolvastam a blog eddigi szövegeit h tudjak tájékozódni a holnapi eseményekről. és ezek után feltenném a nem költői kérdést, mivel eléggé kaotikusak számomra az itteni dolgok: mi lesz holnap????? már sok mindent olvastam. 1mai talit 1holnapit meg még 1holnapit. összerakom az eseményeket magamtól is de az nem biztos h tényleg úgy van ah én látom. úgyh vki plz segítsen.... és sztem sokaknak nem ártana egy véglegesítés. kora reggel nekem dolgom van. de viszek magammal mindent, úgyh írjátok fel nekem lécci a blogra h mi a végleges találka és igyexem ott lenni.
és érdemes megpróbálni egy előzetes létszám összegzést. mert sokan mondták h nem jó. 10en viszont nem tudjuk megcsinálni. sztem.

fancsikai 2007.09.03. 00:07:42

Attila!

írtam neked mailt is, de a biztonság kedvéért:

holnap fél12 deák, majd ott elkezdjük a dolgot, kb. 1re, fél2re végzünk várhatóan.

Ha még tudod, hozd légyszi a kamerád stb.

üdv

p
süti beállítások módosítása