Színház-ügy

Ha először jársz a blogon és szeretnél többet megtudni róla, akkor 'a blogról' címkére kattintva megtalálsz minden fontos információt!

A legutolsó bejegyzések

Címkék

Videó ajánló

magyar kártya - árvízelhárítás

A legutolsó kommentek

  • _benito: most már úgy néz ki, clkép is lesz belőle. nagyon fasza, gratul hozzá és köszi még egyszer. (2009.04.01. 16:42) Vivi megoldása magyar kártyára
  • kulturpart: Sziasztok! A kulturpart-on jelenne meg egy reflex a MÜPA-béli előadásról. Tudnátok képet küldeni,... (2009.02.04. 22:24) FÁJ-fotókkal!
  • Najmányi László: Én is furcsállottam, hogy az előadásunkra www.freewebs.com/wordcitizen21/ - két oktató kivételéve... (2008.08.10. 16:37) Kaposvári határátkelő - kiállítás színház
  • kpalkó: Újabb kritika az interneten. Egy kicsivel komolyabb hangvételű, mint az előző. www.revizoronline.... (2008.06.25. 17:08) Határátkelés a Poszton
  • drumlin: sziasztok, OFF: egy kis reklám a szinhaz.blog.hu -nak, gyertek, nézzétek meg! Üdv mindenkinek (2008.05.22. 20:20) POSZT 2008
  • Aczupi: Engem érdekel, szívesen írok hosszabban is, de jelmez- és viselettörténet órán vagyok. cZ.d. (2008.05.14. 12:31) Nyári workshop

HTML

jegyzőkönyv: 070903 - hétfő - gödör klub

2007.09.03. 21:33 | egri bálint | Szólj hozzá!

most csak röviden tudok írni, és nagyon vázlatosan, vázlatosabban, mint a múltkor. - ti. nem jegyzeteltem.

ez a megbeszélés rá volt differenciálódva konkrétan a magyar kártya című projektre.
a megbeszélés elején a kevésbé tájékozottak vázlatos információt kaphattak a magyar gárda elnevezésű civil szerveződés történetéről, és valós/vélt szerepéről a magyar társadalomban. eztán csillag boti és várady zsuzsi fejtették ki álláspontjukat arról, hogyan tudják elképzelni ezt a projektet működés közben. tarr feri külön megkérte őket arra, hogy próbálják meg beilleszteni az elképzeléseiket a schilling-féle Kinek? és Miért? koordináta-rendszerbe.

szó esett a megvalósítás formájáról is, sőt, göttinger pali kezdeményezésére döntés született az ügyben is, hogy a produktumot valamilyen formában (klip/dokumentumfilm/werkfilm) felterjesztjük a youtube-ra is.

tóth simon feri bedobta a közösbe nagyszerű szerzeményét, amit várunk ide a blogra, mondjuk akár komment formájában, de most úgy néz ki, a projekthez képest túl direkt a megfogalmazása.

vitás kérdés volt még a sajtó riasztása. csillag boti midenképpen e mellett, sokan pedig ez ellen foglaltak állást, így a sajtót belülről mi nem fogjuk riasztani.

felvetés történt valamilyenféle nézői interakcióval való próbálkozásra is. egri bálint ötlete az, hogy a kártyaavatások után néhány néző játszhasson az életnagyságú kártyalapokkal. (várady zsuzsi csatlakozik: harry potter és a varázslósakk).

nagyon nagy hangsúlyt kapott a projekt elvi megindoklása. erről bővebbet nem írnék, itt sokan személyes dolgokról beszéltek.

amiben megegyeztünk: érdemes kitűzni minden időpontot(ez a kaposváriak kérése is volt egyben), úgyhogy most álljanak itt ezek:

az első megbeszélés: szeptember 7. - péntek
tervezett időpont: szeptember 22. - szombat (második fele)
!! esőnap: szeptember 23. - vasárnap délelőtt

az összevágott anyag pedig 1-2 héttel ezutánra készülne el.

a munkamódszerrel kapcsolatban ideollózom várady zsuzsi levelét:

" a szeptember 7.-i megbeszélésen a terv a pontosítás, részfeladatok kiosztása, mert a cél a közösen egyeztetett, de aztán kiscsoportokban, projektfelelőssel történő munka.     (zöldek projektje, makkavatás, kártyatrükk gyakorlás, beszédírás, indulószerzés, jelmezkészítés stb). a tényleges összehangolás, amit 32 vagy x ember csinál, az nagyon kevés fix mozgást igényelne, ami egy próbával megoldható. Így külön-külön kis csapatokban, a két városon belül is kisebb egységekre osztva lehet próbálni. a próba lehetne talán 21. péntek késő este/ éjjel. ha megoldható.
üdvös lenne, ha a vizuális szekció (fotó,film) is tudna próbát nézni, ki pesten, ki kaposváron, hogy fel tudjanak készülni.
 
mindenki jelentkezzen, akit érdekel. szerintem az akciókon belül egy kártya bejegyzés alatt folyhatna mindez. törekedjünk diszkrécióra, ne dumáljuk szét, amíg még nincs mit.
hát... azt hiszem, egyelőre ennyi. kösz."

ha valamit kihagytam szóljatok.

Címkék: jegyzőkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhazugy.blog.hu/api/trackback/id/tr49156767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása