Színház-ügy

Ha először jársz a blogon és szeretnél többet megtudni róla, akkor 'a blogról' címkére kattintva megtalálsz minden fontos információt!

A legutolsó bejegyzések

Címkék

Videó ajánló

magyar kártya - árvízelhárítás

A legutolsó kommentek

  • _benito: most már úgy néz ki, clkép is lesz belőle. nagyon fasza, gratul hozzá és köszi még egyszer. (2009.04.01. 16:42) Vivi megoldása magyar kártyára
  • kulturpart: Sziasztok! A kulturpart-on jelenne meg egy reflex a MÜPA-béli előadásról. Tudnátok képet küldeni,... (2009.02.04. 22:24) FÁJ-fotókkal!
  • Najmányi László: Én is furcsállottam, hogy az előadásunkra www.freewebs.com/wordcitizen21/ - két oktató kivételéve... (2008.08.10. 16:37) Kaposvári határátkelő - kiállítás színház
  • kpalkó: Újabb kritika az interneten. Egy kicsivel komolyabb hangvételű, mint az előző. www.revizoronline.... (2008.06.25. 17:08) Határátkelés a Poszton
  • drumlin: sziasztok, OFF: egy kis reklám a szinhaz.blog.hu -nak, gyertek, nézzétek meg! Üdv mindenkinek (2008.05.22. 20:20) POSZT 2008
  • Aczupi: Engem érdekel, szívesen írok hosszabban is, de jelmez- és viselettörténet órán vagyok. cZ.d. (2008.05.14. 12:31) Nyári workshop

HTML

Kivel beszélhetnénk?

2008.01.17. 14:42 | GPali | 6 komment

Kedves Bloggerek,

segítsetek nekünk, ha tudtok! Készülő előadásunk egyik rétege a délszláv válságról szól - keresünk tehát az ismeretségi körünkben (és most már a tietekében is) szerb, bosnyák, horvát, magyar vagy bármilyen embereket, akiknek így vagy úgy, közvetlenül vagy áttételesen - van történetük erről. Ott voltak, pont hogy nem voltak ott, ismernek valakit, láttak valakit vagy valamit, eljöttek vagy ott maradtak. Ha ismertek ilyen embereket, jelezzétek nekünk, meg nekik azt, hogy nem az idejüket rabolva, de szívesen beszélgetnénk velük. Szeretnénk összeállítani egy anyagot, hogy valódi történetek járhassanak a fejünkben a munka során, ne csak újságcikkek.

Köszönjük

Göttinger Pali

Címkék: keres kínál

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhazugy.blog.hu/api/trackback/id/tr6300900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egri bálint 2008.01.18. 14:22:16

kedves pali!

a régi váci utcáról nyíló sörház utca és molnár utca sarkán találsz egy kafana nevű szerb éttermet. a tulaj szerb, és sok szláv ember is megfordul a kocsmában. ha bemész oda, biztos szívesen segítenek egy sör mellett. konkrétumokat nem tudok mondani, de ez egy nyom talán.

schilling 2008.01.18. 17:16:02

Pali, Keszég Lacira gondoltatok? Viczei Zsolti szintén segíthet, ő most Bodó Viktorral (is) dolgozik, a Puskin mozi videótékájában lehet őt megtalálni. Ők biztos tudnak még kontaktokat.

Tarr Feri 2008.01.19. 13:02:02

Ha elküldöd az e-mail címemre (tarrferenc@hotmail.com) a telefonszámod, akkor az egyik legjobb barátom el tud érni, akik pont a válság miatt települtek át Magyarországra. Az ő apukája volt a Magyar Szó szerkesztője, úgyhogy ő biztos sokat tudna mesélni. És biztos szívesen is

Gulyás Marci 2008.01.20. 22:40:37

Keresztapámék Szabadkán éltek/élnek. Amikor a NATO bombázások megindultak, náluk voltam. Picit nehéz volt hazajönni. Vicces sztori: Vujity Tvrutko, akinek egyébként egyáltalán nem ez a neve, hanem valami László, ott forgatott - aztán másfél év múlva a könyvében megírta az egészet, amiben én mint zokogó, ott rekedt kisgyerek, meg nem tudom mi szerepeltem, keresztapám felesége meg sírógörcsben rángatódzó asszonyállat. Közben meg pacaloztunk kint a kertben, majd a Tények bejelentkezésekor megkért a TV2-es stáb, hogy mennénk ki a képből, mert ez így nem frankó. Megtettük. Tvrutko bejelentkezett, mi pedig visítva röhögtünk a házban - mert egyszerre láttuk a "megszakítjuk adásunkat" vörös-feliratos nem tudom milyen katasztrófa bejelentkezést, és Tvrtukot a halálnyugis szerb talajon kacsázni. Persze később nekik is voltak nehézségeik. De akkor azzal már nem kerültek be a csigakettőbe.

GPali 2008.01.21. 08:36:20

Sziasztok! Köszönjük a tippeket, még kismillió másikat is örömmel vennénk. A Kafanát, Keszéget, Viczei Zsoltot a Barnák Laci meg a Fancsikai Peti már bemérte korábban; Feri, küldöttem a számom!

Marci, kösz az anekdotát, vicces, pedig közben nem az. Már van a gyűjteményünkben ilyesmi, köszönjük ezt is - elrakjuk, meglesz.

Köszönjük, ha eszetekbe jut még valaki, szóljatok!

P

Cami 2008.01.23. 01:38:23

Kérdezd Petrik Andit! Tudod, ő temerini. Nekem néha mesél.
süti beállítások módosítása